Walk-in-garderobe i Oslo

Walk-in-garderobe – Tilpasset dine behov

Stadig flere velger en walk-in-garderobe når det er på tide å bytte garderobeløsning. Med en walk-in-garderobe får det meste en plass, og det blir alltid enkelt å finne det du leter etter. Hvordan din nye walk-in-garderobe skal organiseres og utstyres velger du selv i samråd med en av våre spesialister. Her er det kun fantasien som setter grenser og med vår kompetanse kan vi sørge for at din walk-in-garderobe blir akkurat som du har sett for deg.

Om du bor i Akershus eller Oslo og ønsker en ny walk-in-garderobe, er det bare å kontakte oss så kommer vi på et uforpliktende besøk der vi måler opp og diskuterer hvordan du ønsker at din garderobeløsning skal være.

I tillegg til walk-in-garderobe har vi et stort utvalg innen interiør- og garderobeløsninger for boliger. Vi har også en stadig voksende kundegruppe innen kontorinnredning der vi tilbyr gode plassbesparende løsninger. Med mange muligheter innen materialer, overflatebehandlinger og farger sørger vi for at de nye løsningene står i stil med resten av interiøret i rommet.

Har du spørsmål om walk-in-garderobe eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å besøke vår utstilling på Lørenskog der våre medarbeidere står klare til å hjelpe deg.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no