Trådkurv garderobe

Trådkurver til garderobeskap

Med våre trådkurver til garderobeskap vil du kunne spare masse plass på en elegant måte. Acme Interiør AS er spesialister innen oppbevaring og garderobeløsninger. Dersom det er ønskelig kan vi skreddersy din garderobe med trådkurv og andre detaljer til slips, sko, belter og annet tilbehør.

Ønsker du selv å se hvordan våre trådkurver til garderobeskap sørger for elegant oppbevaring, er du hjertelig velkommen til vår store utstilling på Lørenskog. Her kan du selv finne en trådkurv som passer med dine ønsker og behov.

Våre ansatte står naturligvis klare til å svare på alle spørsmål du skulle ha om våre trådkurver til garderobeskap og andre produkter. Holder du til i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne forbi på et uforpliktende besøk der vi måler opp og diskuterer hvilken innredning du ønsker.

Med en trådkurv til din garderobe får du mer plass uten å gå på kompromiss med det estetiske.

I tillegg til trådkurv til garderobe har vi et stort utvalg av møbelinnredninger med forskjellige detaljer og egenskaper. Ønsker du mer informasjon om våre trådkurver til garderobeskap eller noen av våre andre produkter, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no