Stort utvalg av knotter og håndtak til garderobeskap

Hos oss i Acme Interiør finner du alt du måtte behøve av knotter og håndtak til de fleste typer garderobeskap. Knotter og håndtak utsettes for langt mer slitasje enn selve skapene når de er i mest kontakt med oss forbrukere.

Selv om dette er små detaljer for et delikat garderobeskap, utgjør de allikevel en stor verdi for totalpreget til et skap. Når utvalget er stort kan du enkelt gjøre noen kreative grep.

Vi i Acme Interiør er det naturlige valget for alle som trenger bistand innen garderobeskap og skyvedører. I flere år har vi hatt tett samarbeid med en rekke anerkjente produsenter som vektlegger kvalitet i alle ledd. Dette har vært essensielt for oss som eksklusiv forhandler.

Dersom du er usikker på hvilke knotter og håndtak du bør velge til ditt garderobeskap kan du ta kontakt med oss. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder.

Du kan også besøke vårt showroom på Lørenskog dersom ønsker inspirasjon!

Våre prioriterte leveringsområder
Vi leverer knotter og håndtak til skap primært for Oslo og Akershus.
For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.