Stort utvalg av garderobehyller

Valget du tar kommer til å prege selve skapløsningen du velger. Det er viktig viktig å tenke seg nøye om hvilke elementer som er viktige for deg, før du bestemmer deg.
Vi anbefaler deg å ta en tur innom vårt showroom på Lørenskog dersom du er usikker. Da kan du selv se de ulike løsningene av garderobehylle som finnes. Vi garanterer at du finner noe som passer dine behov.

Nye garderobehyller for deg som ønsker en liten forandring
Hos oss trenger du ikke kjøpe nytt skap for å kunne fornye dine garderobehyller. Ofte er det bare små detaljer som skal til for å gi følelsen av noe helt nytt.

Hos oss skal du ikke måtte begrense kreativiteten. Ønsker du en profesjonell vurdering eller tips, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi trenger kun noen stikkord for å kunne dele vår fagkunnskap med deg.


Våre prioriterte leveringsområder

Vi leverer våre garderobehyller primært for Oslo og Akershus.
For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.