Skyvedørsgarderobe i Oslo

Skyvedørsgarderobe

Med en moderne skyvedørsgarderobe vil du oppleve at det ikke lenger er så vanskelig å holde orden i klær, sko og andre ting. Skyvedøren sørger for å spare plass og med en moderne design og høy funksjonalitet får du en skyvedørsgarderobe som du vil ha glede av i mange år fremover. Under produksjon av skyvedørsgarderobe brukes kun kvalitetsmaterialer, og vi har også en streng kvalitetskontroll for å sikre våre kunder et produkt som varer.

En skyvedørsgarderobe er enkel å tilpasse omgivelsene når det gjelder valg av farger og materialer. Siden vi har spesialisert oss innen løsninger for oppbevaring kan vi også skreddersy en skyvedørsgarderobe etter dine spesifikke behov. Dette gjelder naturligvis både i forhold til det ytre og det indre.

Med lang erfaring har vi opparbeidet oss en unik kompetanse innen løsninger for oppbevaring. I tillegg til skyvedørsgarderobe har vi også plassbesparende produkter for alle rom i huset, samt at vi har et bredt utvalg av skapløsninger for kontorer og lignende.

Dersom du ønsker å kjøpe en skyvedørsgarderobe eller har spørsmål omkring våre produkter, er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Du vil komme i kontakt med en av våre mange medarbeidere med årelang erfaring og som vet umiddelbart hva slags skyvedørsgarderobe som egner seg best ut fra ditt behov. Ofte vet vi hva våre kunder vil ha, før de selv vet hva de egentlig ønsker.

Har du lyst til å selv ta våre produkter i øyensyn, er det bare å komme innom vår utstilling på Lørenskog.

Våre prioriterte leveringsområder

Vi leverer skyvedørsgarderobe primært for Oslo og Akershus.

For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no