Skyvedørsgarderobe (Garderobeskap) med speil

Ønsker du å freshe opp rommet med garderobeskap med speil?

I flere år har skyvedører eller garderobeskap med speil vært en klassiker med sitt eksklusive preg.
En skyvedørsgarderobe med speil er ment for å berike et hvilket som helst værelse. I dag er dette blitt endel av interiøret i en bolig fremfor et produkt.
Årsaken er at det knapt finnes begrensninger i hva du kan finne og når du ser vårt utvalg kan du kombinere detaljer du liker fra forskjellige modeller til ditt helt eget.

For deg som ønsker å la deg inspirere er du hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom på Lørenskog. Erfaringsmessig er det ofte enklere å visualisere når du ser garderobeskapene med speil foran deg, fysisk.
Du kan også benytte deg av vår fagkunnskap når vi har årevis med erfaring.

Vi er ekstremt opptatt av kvalitet, og du vil finne skyvedørsgarderobe med speil som varer i mange år fremover. Du skal kunne glede deg over ditt kjøp i lang tid.

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre skyvedører med speil kan du ta kontakt med oss på telefon eller E-post.

Våre prioriterte leveringsområder
Vi leverer garderobe med speil primært for Oslo og Akershus.
For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.