Skyvedør i Oslo

Skyvedør til garderoben

Har du vurdert en garderobe med skyvedør? Det er mange grunner til at stadig flere velger å bruke skyvedør, men den mest tungtveiende er at en skyvedør sparer plass sammenlignet med en tradisjonell vanlig dør. Vi kan sørge for at du får skyvedør der det passer deg best, det være seg på kjøkken, soverom, bad eller i gang. Vi er godt kjent med alle løsninger innenfor skyvedører.

Alle våre garderobeløsninger kan skreddersys etter dine behov og ønsker. Det er enkelt å tilpasse farger og materialer slik at du får en garderobe med skyvedør som gir et lekkert inntrykk og som står i stil til rommet.

I tillegg til garderober med skyvedør kan vi også tilby en rekke andre plassbesparende interiørprodukter. Felles for alle våre produkter er at vi fokuserer på god plass, høy funksjonalitet og elegant design.

Besøk vår utstilling av skyvedør før bestilling

Bor du i Oslo eller Akershus kan vi komme på et uforpliktende besøk der vi måler opp og diskuterer løsninger. Det er i samarbeid med våre kunder at vi finner en garderobe med skyvedør som passer helt perfekt i din bolig.
Alle våre ansatte har lang erfaring med interiør til hus og hjem, og vil enkelt veilede deg til en skyvedørs som egner seg for ditt behov.

Vi betjener følgende områder i Akershus: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås. 

Og følgende områder i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.

Har du spørsmål om våre garderober med skyvedør eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller via vårt Kontaktskjema.

Du er også velkommen til å besøke vår utstilling på Lørenskog.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no