Skreddersydd garderobeløsning

Vi i Acme Interiør er anerkjent for våre skreddersydde garderobeløsninger. Siden 1990 har vi lojalt fulgt vår filosofi om å gjøre vårt beste for å dekke behovene som finnes der ute. Ved hjelp av de tre kjerneverdiene; God plass, funksjonalitet og eleganse sørger vi for et
produktspekter med lekre og smarte garderobeløsninger.

Med tanke på at teknologien har utviklet seg de senere årene har vi stor fleksibilitet i størrelse, farge og form på produktene. Dette gjør det helt klart enklere å skreddersy garderobeløsninger etter et hvert ønske og behov. Vi er derfor trygge på at du finner en garderobeløsning som faller i smak!

Vi betjener kunder primært i Oslo og Akershus. Om du ønsker besøker vi deg gjerne for å ta mål og diskutere aktuelle garderobeløsninger som egner seg for ditt hjem. Våre garderobeløsninger har høy eleganse og vil bli en viktig, men lekker detalj for rommets interiør.

Kontakt oss dersom du ønsker skreddersydd garderobeløsning! Vi kan veilede deg til rett skap ved hjelp av enkle stikkord fra deg. Du er også velkommen til å besøke vårt showroom på Lørenskog dersom du ønsker inspirasjon!