Skal du bytte ut skinner til skyvedør?

Du trenger ikke å lete lenger!
Hos oss i Acme Interiør finner du skinner til skyvedører uavhengig modell.
Skinner til skyvedør er noe som utsettes for slitasje og må fornyes ved jevne mellomrom.

Du kan forebygge noe slitasje ved å smøre skinnene jevnt, men til syvende og sist må de fornyes for å kunne opprettholde sin funksjonalitet.

Skinner er undervurdert, men viktig for enhver skyvedør 
Som forhandler av garderobeskap har gjennom flere tiår sett utviklingen i vår bransje. Samtidig har vi i dag tette samarbeid med anerkjente produsenter av både skyvedører, men også skinner som kan bære den ypperste kvalitet i lang tid. Det er viktig at selv den minste detalj fungerer dersom du skal få fullt utbytte av dine skyvedører.

Ønsker du mer informasjon vedrørende skinner til skyvedør er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller E-post.

Våre prioriterte leveringsområder
Vi leverer skinner til garderobeskap primært for Oslo og Akershus.
For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.