På utkikk etter skyvedør til innendørs?

Hos oss i Acme Interiør kan du finne skyvedører til innendørs bruk i alle slags varianter. Type materiale, farger, systemløsninger og annet eksklusivt tilbehør velger du selv. Vi garanterer at vårt utvalg dekker dine ønsker.

Gjør det koseligere inne med skyvedører
Med tanke på det store utvalget av skyvedører til innebruk, er det i dag blitt endel av interiøret. Du kan forandre stemningen i et rom med lekre og delikate garderobeskap med spesialtilpasset skyvedører.
Når du skal velge skyvedører finner du ut hvor fleksible våre dører er. Du kan enkelt spesialtilpasse hver enkelt skyvedør, samtidig som du kan kombinere den med andre produkter.

Vi har etter flere tiår i bransjen opparbeidet oss et nettverk med anerkjente produsenter av skyvedør, ment for å gi deg de beste produktene som ikke bare varer, men som aldri går av moten.

Ønsker du mer informasjon eller veiledning rundt våre produkter er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.
Du kan også besøke vårt showroom på Lørenskog dersom du ønsker å se alle løsningene i vårt sortiment.

Vi leverer våre skyvedører primært til deg i områdene:
I Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.