Oppbevaringskurv i Oslo

Oppbevaringskurv

Savner du en oppbevaringskurv? Er du lei av rot i soverommet eller på stua? Er din garderobe uoversiktlig?

Med en elegant oppbevaringskurv blir det enkelt å holde rommet ryddig og oversiktlig uten at du går på kompromiss med interiøret i rommet. Våre kurver til oppbevaring er veldig populære og det er tydelig at flere ønsker seg oppbevaring som passer inn med det øvrige interiøret.

Acme Interiør AS er spesialister innen interiør og oppbevaring. Dette er kurver av høy kvalitet og med lang levetid. Dersom du ønsker å se hva slags type oppbevaringskurv som passer til ditt hjem, er du hjertelig velkommen til vår utstilling på Lørenskog.

I tillegg til oppbevaringskurv kan vi også tilby skreddersydde interiørløsninger for både boliger og kontorer. Med høy kompetanse kan vi, i dialog med kunden, lage løsninger som passer individuelle behov og ønsker. Dersom du bor i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne på et uforpliktende besøk der vi diskuterer hvilken løsninger som passer deg, samtidig som vi tar de nødvendige mål.

Vår oppbevaringskurv passer naturligvis i de aller fleste garderobeskap.

Har du spørsmål om oppbevaringskurv eller noen av våre andre produkter, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no