Kontorløsning i Oslo

Kontorløsning 

Dersom du ikke er fornøyd med din kontorløsning kan det være smart å ta kontakt med oss. Acme Interiør AS har en rekke kvalitetsprodukter som bidrar til en kontorløsning som er elegant, smart og plassbesparende. Befinner du deg i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne på et uforpliktende besøk der vi tar mål og sammen diskuterer hva du ønsker av din nye kontorløsning. Det er nemlig her vår kompetanse kommer til sin rett, da vi kan skreddersy en kontorløsning etter dine spesifikke og individuelle ønsker. Alle våre ansatte har lang erfaring med kontorløsning, og vil enkelt veilede deg til en kontorløsning som egner seg for din bedrift sitt behov.

Du velger naturligvis selv hvorvidt du ønsker laminat, finer, heltre, glass eller stål. Vi har også en rekke forskjellige overflatebehandlinger. Her er det mange kombinasjonsmuligheter for din neste kontorløsning. Vi hjelper deg fra A til Å om du trenger en sparringspartner på veien frem til drømmekontoret.

Vi lager også interiør til boligen. Med smarte løsninger sørger vi for at det blir enkelt å organisere sko, klær og andre ting hjemme, samt at våre skap og garderober er funksjonelt designet for å spare plass uten å gå på kompromiss med det estetiske.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller skal du ha en ny kontorløsning, er du hjertelig velkommen til å besøke vår store utstilling på Lørenskog. Dersom du ikke har muligheten til dette, kan vi også treffes på telefon 67 97 09 90 eller benytt deg av vårt Kontaktskjema.

 

Vårt hovedfokus når det gjelder levering av kontorløsning omfatter Oslo og Akershus.

Vi betrakter disse geografiske områdene som våre primære leveringssteder. Bor du i Akershus er det kjekt å vite at vi er spesialister på områdene: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som bor i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no