Kontorinnredning i Oslo

Kontorinnredning – Praktisk og funksjonelt

Med praktisk og gjennomtenkt kontorinnredning kan man spare mye plass. Mange tenker ikke nødvendigvis så mye på kontorinnredning annet enn at det skal være praktisk. Vi vet at en god kontorinnredning med funksjonelle skap og skuffer ikke bare sparer plass, men det bidrar også til at det blir enklere å holde sine papirer og dokumenter organisert.

Dersom dere holder til i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne på et uformelt besøk. Her vil vi ta mål av kontoret samt at vi har en samtale der du forteller oss hva som er deres behov og ønsker. Med lang erfaring og høy kompetanse kan vi skreddersy en kontorinnredning akkurat slik dere ønsker det.

Vi bruker naturligvis kun kvalitetsmaterialer og alle våre produkter innen kontorinnredning holder høy kvalitet og tåler langvarig bruk. Farger og materialer er opp til deg.

I tillegg til kontorinnredning har vi også et bredt utvalg av løsninger for skap og garderober til boligen. Her kan vi blant annet bygge et walk-in-closet eller lage en praktisk badromsløsning. Våre produkter kan du selv se om du tar turen til Lørenskog og besøker oss.

Skulle du ha spørsmål om kontorinnredning eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no