Garderobeskap i Oslo

Garderobeskap – Elegant og robust

Har du et garderobeskap med løsninger som passer dine behov? Flere innovative løsninger sørger for at du får et garderobeskap som er spesielt tilpasset deg og dine behov. Dersom du bor i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne på et uforpliktende besøk der vi tar nødvendige mål og diskuterer hva du ønsker av ditt garderobeskap.

For å være mest mulig plassbesparende har vi utstyrt våre garderobeskap med praktiske og elegante skyvedører. Våre skap passer til alle rom i boligen og vi sørger enkelt for at ditt nye garderobeskap står i stil med resten av rommet.

Uansett hva slags interiør du har, er vi sikre på at vi kan tilby et garderobeskap som står i stil med resten av rommet. Det finnes flere forskjellige materialer og farger du kan velge mellom.

Besøk vår utstilling for garderobeskap

Ønsker du å se våre garderobeskap og interiørløsninger med egne øyne, er du hjertelig velkommen til å besøke vår utstilling på Lørenskog der våre dyktige medarbeidere alltid står klare til å svare på spørsmål. Holder du til i Oslo- og Akershus har vi ingenting i mot å besøke deg for å gjøre mål eller veilede deg til riktige garderobeskap. Dette har vi god erfaring med.

Og holder du til på følgende område i Akershus: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås, kan vi besøke deg innen kort tid.

Vi utfører samme praksis for deg i Oslo og bydelene: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.

I tillegg til garderobeskap har vi også en rekke gode løsninger for kontorer. Her fokuserer vi på funksjonalitet, kvalitet og moderne design.

Har du spørsmål om garderobeskap eller noen av våre andre produkter, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller benytte deg av vårt Kontaktskjema. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det optimale garderobeskap for dine værelser.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no