Garderober fra Acme Interiør AS

Er du på utkikk etter noen som virkelig kan skap og garderober? Med våre garderober får du kvalitet i alle ledd, og vi garanterer at det blir lettere å holde oversikt over dine klær og sko. Vi fører kun garderober og interiørprodukter fra anerkjente kvalitetsprodusenter slik at du får den kvaliteten du forventer.

Med garderober fra Acme Interiør får du kvalitet, funksjonalitet og design som passer inn i et hvert moderne hjem.

I tillegg til garderober kan vi også tilby kontorinnredning og interiørprodukter av høy kvalitet.

Dersom du bor i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne på et uforpliktende besøk der vi måler og diskuterer hva slags løsninger som passer dine behov og ønsker.

Vi tror på god plass, funksjonalitet og eleganse. Våre garderobeløsninger kan derfor skreddersys ethvert rom og våre skyvedørsløsninger tar mindre plass enn vanlige dører. Med spesialkompetanse på skap og garderober er vi helt sikre på å kunne tilby noe som passer dine behov.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre garderober, eller du ønsker å selv se hvilke løsninger vi kan tilby, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

I vanlig kontortid kan vi treffes på 67 97 09 90, eller du kan ta turen til Lørenskog for selv å ta vår utstilling i øyensyn.