Garderobeinnredning for enhver smak

For mange er garderobeinnredning den morsomste delen med å kjøpe nytt garderobeskap.
Her er det ingen begrensninger for hva du kan velge å innrede dine skap med. Du kan kombinere enkle kurver med eksklusive møbelinnredninger perfekt anlagt for slips, sko, belter og annet tilbehør.

Vi har gjennom flere tiår opparbeidet oss et solid nettverk med kvalitetsbevisste produsenter og deres anerkjente og brukervennlige løsninger. Kombinerer du våre produkter med vår kompetanse er det mye som skal gå galt for å ikke oppfylle dine drømmer.

For mange valg eller generelt usikker?
Dersom du er usikker på hvilke garderobeinnredning du bør velge ut fra dine behov er du hjertelig velkommen til å benytte deg av vår ekspertise. Vi trenger kun noen få stikkord for å kunne bistå deg med å velge rett løsning.
Du kan også besøke vårt showroom på Lørenskog for å se ulike garderobeinnredninger i praksis.


Våre prioriterte leveringsområder

Vi leverer garderobeinnredning primært for Oslo og Akershus.
For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.