Garderobeekspert med både kvalitet og gode råd

I dag finnes det utallige varianter og løsninger innen garderobeskap. Ettersom tiden har gått og garderobeskapene hatt en enorm utvikling. Det er ikke tilfeldig at garderobeskapet er blitt endel av boligens interiør. Når man kan oppnå så mye med rett valg av skap, er det kanskje verdt å ta i bruk en garderobeekspert?

Hos oss i Acme Interiør finner du et rikelig utvalg av moderne og lekre skap som vil kunne bekle et hvert rom. Vi har i flere tiår vært et naturlig valg for deg som ønsker garderobe i ekte kvalitet. I dag sitter vi igjen med en enorm kunnskap som gjør oss til en garderobeekspert. Som garderobeekspert setter vi stor pris på å dele vår erfaring med deg som ønsker det lille ekstra.

Hjemmebesøk av en ekspert på garderobe
Som garderobeekspert er vi svært opptatt av dine behov og ønsker. Det meste finnes, det gjelder kun å sette de sammen til den løsningen som egner seg best for deg. Dersom du bor i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne på et uforpliktende besøk for å kunne se rommene i praksis og tar mål og diskuterer løsninger.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Acme Interiør dersom du ønsker uforpliktende rådgivning før du velger garderobeskap!