Garderobe soverom

Garderobe til soverom – Praktisk og plassbesparende

Vurderer du å kjøpe en ny garderobe til ditt soverom, kan vi hjelpe deg. Garderobe på soverom har ofte en tendens til å ta mye plass, både fysisk og visuelt, men slik behøver det ikke å være. Vi har spesialisert oss på garderobe- og skapløsninger for hele boligen, men det er ingen tvil at det som betyr mest for våre kunder er en stor, praktisk og elegant garderobe til soverom.

Om du ikke finner en garderobe som passer til ditt soverom, kan vi skreddersy en etter dine ønsker og behov. Bor du i Oslo eller Akershus kommer vi gjerne på et uforpliktende besøk der vi tar mål og diskuterer hva du ønsker av din nye garderobe til soverom.

Alle våre materialer er av høy kvalitet og med en kraftig konstruksjon tilbyr vi garderobeløsninger som vil tilfredsstille alle krav i mange år fremover. Som en av markedets kvalitetsleverandører av garderobe til soverom, er vårt mål at du får en løsning du er fornøyd med.

Ønsker du å selv ta en titt på våre produkter er du naturligvis hjertelig velkommen til vår utstilling på Lørenskog. Har du spørsmål om garderobe til soverom eller noen av våre andre produkter, kan vi treffes både på telefon og e-post.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no