Garderobe for deg med skråtak

Selv rom med skråtak fortjener fine garderobeløsninger. Mange tror rom med skråtak er et problem, og at man må begrense sin kreativitet når de skal velge garderobe til skråtak.

Hos oss i Acme Interiør vil du raskt finne ut at det finnes like lekre løsninger for rom med skråtak.

Våre garderobeskap kan plasseres helt inn mot vegg og tak. På den måten utnytte arealet best mulig. Du finner alt du måtte behøve av stilfullt tilleggsutstyr og finesser.
Hos oss skal du ikke måtte senke verkene kravene eller begrense din kreativitet.

I flere tiår har vi bygget opp solid fagkunnskap og et godt nettverk med anerkjente garderobe- produsenter. Vi er opptatt av høy kvalitet, noe som skal gjenspeile seg i alle ledd. Fra produksjon til montering og bruk.

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger innen garderobe for skråtak er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!


Våre prioriterte leveringsområder

Vi leverer garderobe med skråtak primært for Oslo og Akershus.
For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.