Skyvedører i Oslo

Skyvedører – Spar plass

Stadig flere velger å ha skyvedører på sine garderober. Hovedårsaken til dette er naturligvis at skyvedører sparer mye plass sammenlignet med tradisjonelle skapdører. Dersom også du vurderer å gå til innkjøp av garderober med skyvedører, kan vi tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter.

Våre garderober med skyvedører kan naturligvis skreddersys etter dine spesielle ønsker og behov. Bor du i Oslo eller Akershus kan vi også komme på et uforpliktende besøk der vi måler opp og diskuterer hvilke løsninger som passer deg best. Når det er sagt, kan du også komme på besøk til vår utstilling av skyvedører. Da vil du få veiledning fra våre ansatte med høy faglig kompetanse.

Garderober med skyvedører passer i alle husets rom, på soverom såvel som i gangen eller på badet. Vårt fokus er god plass, høy kvalitet, funksjonalitet og eleganse. Våre garderober med skyvedører passer perfekt inn i det moderne norske hjem og med høy kompetanse, kvalitetsmaterialer og fleksibilitet er vi sikre på å finne en løsning som passer deg.

I tillegg til garderober har vi også en rekke andre interiørprodukter spesielt designet for å spare plass. Vi leverer også skapløsninger og interiør til kontorer.

Har du spørsmål om våre garderober med skyvedører, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller via vårt Kontaktskjema. Vi ønsker deg gjerne også velkommen til å ta en titt på vår store utstilling på Lørenskog.

 

Våre prioriterte leveringsområder

Vi leverer skyvedørsgarderobe primært for Oslo og Akershus.

For deg som holder til i Akershus er vi effektive med levering for disse kommuner: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

For deg som holder til i Oslo, leverer vi hurtig til: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no