Kurver i Oslo

Kurver som sparer plass

Med våre kurver til oppbevaring vil du oppleve å spare plass uten at det går ut over rommets harmoni og estetikk. Dette er kurver som passer på bad, soverom og alle boligens rom. Våre kurver kommer i flere ulike størrelser og passer også utmerket i garderobeskap. Vårt sortiment for kurver er stort, noe som medfører til at vi kan garantere at du finner det du er på utkikk etter.

Mange har problemer med at garderoben alltid er et evig kaos der man bruker for lang tid til å finne det man leter etter. Med våre kurver vil du få et garderobeskap som er organisert og oversiktlig slik at du alltid finner det du skal ha tak i på kort tid og uten store frustrasjoner.

Utstilling og Bestilling av kurver

Dersom det ikke er nok med noen kurver, kan vi også skreddersy hele garderobe- og skapløsninger etter dine individuelle ønsker og behov. Bor du i Akershus eller Oslo kommer vi gjerne på et uforpliktende besøk der vi tar de nødvendige mål og diskuterer hvilken løsning som passer deg best.

Vi betjener følgende områder i Akershus: Asker, Aurskog- Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.

Og følgende områder i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø. Er kurvene du kjøper på lager, tar det ikke lang tid før du har dine nye kurver i Posten. Vi har rask og effektiv levering av alle våre produkter.

Alle våre produkter holder meget høy kvalitet og er produsert med tanke på funksjonalitet og moderne design.

Dersom du ønsker å se våre kurver med egne øyne, er du velkommen til vår utstilling på Lørenskog. Ellers tar vi imot dine spørsmål og bestillinger av kurver på telefon og gjennom vårt Kontaktskjema.

67 97 09 90

Solheimveien 30
1471 Lørenskog

Faks: 67 97 10 00
E-post: post@acme.no